Vores immunsystem spiller en meget vigtig rolle – også for at forebygge kræftsygdomme. Infektioner har altid været et problem og vi har nok i mange år troet, at hvis vi fik en infektion, så kunne vi bare få noget penicillin. Men i dag oplever flere og flere at de får kroniske infektioner med bakterier, der er resistente over for antibiotika. Flere læger slår alarm om at infektioner i fremtiden, vil give flere problemer, da der ikke forskes nok i udvikling af nye lægemidler imod dem. Allergi er også tegn på et immunsystem der er ude af balance. Kroniske virus infektioner kan også belaste vores helbred. Så derfor er der brug for naturlige stoffer, som kan styrke vores immunsystem. Her spiller betaglucan en vigtig rolle. Før i tiden var betaglucan en naturlig del af vores kost, f.eks. i pletter på æbler og anden frugt. Men i dag får vi ikke længere stoffet i vores kost. En hel del forskning viser at betaglucan styrker vores immunsystem væsentligt.

Jeg er derfor glad for at formidle 2 produkter der indeholder Beta-glucaner. De findet i et rigtig godt kosttilskud, som ud over naturlige vitaminer og mineraler indeholder mange vigtige urter og andre plantestoffer, som understøtter kroppens selvhelbredende kræfter. Ved at tage dette kosttilskud dagligt, så forebygger du infektioner og nedsætter derved din risiko for andre livsstilssygdomme.

Betaglucan findes også i et produkt, som er konsentreret betaglucan, og som kan anvendes ved behov en ekstra styrkelse af immunsystemet. Det virker ved sikker boostning af neutrocytterne, der er de mest talrige immunceller i kroppen, uden at overstimulere immunsystemet. Den gennemsnitlige levetid for en neutrocyt er omkring 24-36 timer, så det er vigtigt at indtage beta-glucaner kontinuerligt for at booste de nye immunceller, som kroppen konstant producerer.