Har du stressede tanker om din familie, kan de ødelægge dit forhold til både venner og familien. Med familieterapi (i Herning) lærer jeg dig simple redskaber til, hvordan du lægger distance til tankerne og herved får et bedre forhold til dine nærmeste. Jeg holder sessioner med enkeltpersoner, men er der behov for det, afholder jeg også gerne familieterapi med flere familiemedlemmer.
Med familieterapi lærer du at stå ved dig selv og samtidigt bibeholde de gode relationer til familien. Du lærer at handle ud fra det, der er til dit eget bedste og derved slippe stress og de negative tanker om familien. Det kan også være tanker om barndommen, om skilsmisser, at du mistede dine forældre tidligt eller tanker om en forælder med alkoholproblemer. Uanset hvilke tanker du gør dig, så er familieterapi en sund måde at tage hånd om udfordringen på. Uanset om du vælger at gøre det alene eller med familien.

Fremgangsmåde ved vores familieterapi i Herning

Når jeg arbejder med familieterapi, så anvender jeg en metode, som bliver kaldt ”The Work”. Metoden er udviklet af Byron Katie og er kendt verden over, som en metode, der giver gode resultater og nye måder at takle livets udfordringer på.

Husk, at det aldrig er familien, men derimod dine tanker om dem, der kan drive dig til vanvid. Har du lyst til at vide mere om familieterapi i Herning og omegn, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon +45 2099 9182 eller på mail erika@fredmedfamilien.dk.

Hvor
På Dalgasgade 53 i Herning, eller over telefon. Jeg kan ringe op.

Hvornår
Jeg kan på alle tidspunkter, hvis jeg har et hul i min kalender. Dvs. at der også er mulighed for tid om aftenen og i weekenderne.

Pris
En samtale koster 800 kr. og varer 1 time.

I kan købe klippekort, hvor I får 5 samtaler for 3.500 kr, 10 samtaler for 6.500 kr og 12 samtaler for 7.200 kr. Fælles samtaler som varer over 1,5 time svarer til 2 klip. Et klippekort kan bruges i 5 år efter det er købt.

Alle der køber klippekort får tilbudt gratis sundhedsrådgivning

Tidsbestilling
Ring på 20 99 91 82 og hør nærmere eller skriv en mail til: erika@fredmedfamilien.dk

Betaling
På konto nr.: 5479 0001142353

Afbud
Altid som SMS/telefonopkald og senest dagen før, m.m. det er akut sygdom. Udeblivelse uden afbud, betales som normal samtale.

Bemærk at klippekort ikke refunderes.