Siden 2006 har jeg uddannet mig i det, Byron Katie kalder “The Work”. Jeg kalder det selv tanketerapi. Det går helt enkelt ud på, at du stiller dig selv fire spørgsmål, og derefter vender du tanken om. Det eneste som virkelig er vigtigt, er at du svarer på spørgsmålene efter bedste evne. Det er nogle meget kraftfulde spørgsmål, som hjælper dig med at åbne sindet og hjertet. Ved at bruge spørgsmålene på dine stressede tanker, kan du forandre alt i dit liv til det bedre.

Mit liv er blevet meget mere fredfyldt, siden jeg begyndte at finde mine stressede tanker og så stille de fire spørgsmål til dem. Især er der kommet mere fred og kærlighed i mine relationer.

Før jeg begyndte på tanketerapi, var mit liv nogen gange en krigszone. Jeg var især i krig med mig selv i form af store krav og kritik. Men jeg var også i krig med andre.
En af dem var min mor, og det har gjort underværker i mit liv, at jeg fik sluttet fred med alle de negative, kritiske historier, jeg havde om min mor.
Jeg havde knyttet mig til stressede tanker som: ”min mor vil bestemme over mig”, ”når min mor ikke er enig med mig, så betyder det at hun ikke elsker mig”. ”Jeg har brug for at mor gør det, jeg vil have”, ”min mor var ikke en god mor”. ” Mor forstår mig ikke”.

Disse og mange andre tanker skabte en stor afstand til min mor og gav mig stor stress i mit liv, for jeg tog de stressede tanker med mig i mine andre relationer. Flere år efter min mor var død, blev det klart for mig at hun havde været en utrolig kærlig og omsorgsfuld mor. Det har betydet meget for alle mine nuværende relationer, at jeg fik et mere kærligt, realistisk og fredfyldt forhold til min mor.

Fordi jeg selv har oplevet, hvor stærkt det virker at arbejde med sine stressede tanker i de nære relationer, ønsker jeg at formidle den her enkle og meget effektfulde teknik til alle, som ønsker mere kærlighed i deres relationer. Jeg ønsker for dig, at du kan have et kærligt forhold til din mor og far, partner eller børn.

Jeg har arbejdet med samtaler hele mit lange professionelle liv som sygeplejerske og leder. Jeg har støttet mange igennem kriser og har arbejdet med sindslidende. Jeg er uddannet af Byron Katie selv i hendes fire spørgsmål, og jeg har deltaget som stabsmedlem på flere af hendes uge-workshops. Jeg er meget tæt på at være certificeret i metoden af Byron Katie.

Læs mere om metoden på: www.thework.com

Læs hvad to amerikanske terapeuter skriver om The Work som terapiform