Et mentorforløb kan skræddersyes til dine behov. Et mentorforløb giver dig bevidsthed om de stressede tanker, som hæmmer dig og som gør dig deprimeret og trist. Få realismen, livsmodet og glæden tilbage med et mentorforløb, hvor du får meget for pengene.

Måske har du et arbejde, som kræver meget personlig integritet af dig. Min erfaring er at det bliver meget nemmere at stå ved sig selv og være autentisk, når vi ikke længere tror på alle vores stressede tanker og ulogiske overbevisninger. Det betyder også at et mentorforløb kan ruste dig til at klare et krævende job uden stress. Derfor kan et mentorforløb være en stor hjælp for dig, hvis du f.eks. er selvstændig, leder, eller hvis du som sygeplejerske arbejder med mennesker i krise eller som pædagog skal støtte psykisk syge til et bedre liv.

Hvis du er ramt af en livskrise, som f.eks arbejdsløshed, skilsmisse, alvorlig sygdom eller dødsfald i nærmeste familie, kan et mentorforløb hos mig hjælpe dig med at komme på ret fod igen.

Et mentorforløb kan også hjælpe dig med ikke at stille urimelige krav til dig selv. Krav som ofte hæmmer dig. Du bliver bedre til at anerkende dig selv og håndtere de udfordringer livet giver os alle med et mentorforløb.

Rigtig mange stressede tanker opstår i vores nære familie relationer, så har du brudte/problematiske relationer der, så kan et mentorforløb være det der skal til. Ofte gentager vi de samme stressede mønstre i alle andre relationer, så det er virkelig en god investering, at kigge nærmere på de familierelationer, som gør ondt. Det vil give dig bedre relationer til alle andre, som en vigtig sidegevindst.

Vil du virkelig lægge afstand til de stressede tanker du tror på og hente glæden tilbage i dit liv? Så kan jeg tilbyde dig, at blive din personlige mentor på meget gode vilkår. Vi aftaler et forløb, som passer ind i dit liv.

Start et mentorforløb

Hvordan
Rammerne for et års mentor forløb er: 10 timers træning i hvordan du selv kan praktisere metoden (enten individuelt eller på workshop) og 15 individuelle sessioner af 1½ time(evt. inklusiv deltagelse af 3. person hvis det ønskes), hvor du effektivt får arbejdet med mange af de stressende tanker, som hæmmer dig.

Hvis du ønsker at bruge mig som mentor i forhold til dit job, som leder/pædagog osv., så kan jeg lave et individuelt tilbud til dig, som imødekommer dit behov. Ved ønske udstedes bevis på at man har lært metoden og du vil kunne bruge den i dit faglig arbejde fremover efter forløbet.

Pris
Prisen for et år er 15.000 kr. Vi laver aftaler for hvordan forløbet skal planlægges, for at passe til dine behov, ved periodens start og justere så til undervej, så det passer til dine behov løbende.

Ring og hør mere på 20 99 91 82

Betaling
Gerne ved at du overfører pengene til konto: 5479 0001142353

Start din udvikling allerede i dag

Kontakt os for mere information på telefon +45 2099 9182 eller på mail erika@fredmedfamilien.dk.

Kontakt mig