Sundhedsrådgivning

Jeg har en meget stor viden og erfaring fra det etablerede sundhedsvæsen. Sideløbende har jeg sat mig meget ind i de seriøse naturlige evidensbaserede metoder, f.eks. energimedicin, motion og kosttilskud. Jeg har en meget stor viden om kost og sundhed. Jeg ved meget om hvordan stress og psykiske/åndlige problemer har indflydele på vores kropslige velbefindende.

På den måde er jeg i stand til at give dig en virkelig seriøs rådgivning ud fra din individuelle situation. Jeg tager udgangspunkt i hvad der føles vigtigt og rigtigt for dig og hvad du magter af ændringer i din livsstil. Ofte kan små forandringer gøre en stor forskel. Jeg har mulighed for ved hjælp af vores samtale og ved at måle f.eks. værdier(f.eks. BT, puls og blodets iltning) at finde frem til hvad der kan være vigtigt at ændre for at sikre dig en bedre sundhed. Min lange erfaring som sygeplejerske gør, at jeg også, kan rådgive dig omkring medicin og bivirkninger. Jeg hjælper også omkring udtrapning af medicin, så du undgår gener i den forbindelse. Ændringer af din medicin vil altid foregå i samråd med din læge.

Jeg vejleder dig også om hvordan du skaffer seriøse kosttilskud osv. til den bedste pris.

Sundhedsrådgivning med fokus på livsstilsændring
Mange tror at deres gener afgør om de bliver syge eller ej. Jeg mener at livsstil er meget mere afgørende for vores velbefindende og for at forebygge sygdom. Selv når du har fået forskellige symptomer, så kan du gøre meget der hjælper din krop med at helbrede sig selv. Jeg oplever at der mangler viden om, hvordan du enkelt og nemt kan gøre en stor forskel for at fremme din sundhed og derved komme af med mange sundheds-udfordinger, der sænker din dalgige livskvalitet.

3 timers sundhedsrådgivning koster normalt 1000 kr. TILBUD lige nu på 3 timers sundhedsrådgivning for 300 kr.

Læs mere om de forskellige typer rådgivning:

Sundhedssamtale Livsstilsændringer Udtrapning af medicin Sundhedsfremme

Start din udvikling allerede i dag – bestil en tid.

Kontakt os for mere information om hvordan FredmedFamilien kan hjælpe dig med at nå dine mål gennem sundhedsrådgivning i Herning, på telefon +45 20 99 91 82 eller på mail erika@fredmedfamilien.dk.

Kontakt mig