Råd om udtrapning medicin 

I vores samfund stoler vi på lægevidenskaben. De danske læger er dygtige, samvittighedsfulde og ønsker at hjælpe deres patienter så godt som overhovedet muligt. Mange læger føler sig dog presset til at ordinere medicin ved livsstilssygdomme. Desværre er dette, som oftest, ikke en god ide, da al medicin har bivirkninger. Det er bedre at forebygge livsstilssygdomme ved at leve sundt. Desværre bliver mange indhentet af sygdommere relateret til livsstil før de overhovedet overvejer at ændre deres livsstil, og de kan derfor have brug for medicin i en periode. Udtrapning af en medicin, man måske længe har været afhængig af, kan være en krævende opgave, og det er derfor ekstremt vigtigt, at du gør det i et tempo, som du selv er tilpas med.

Få råd om udtrapning af medicin af en sundhedsrådgiver med medicinsk erfaring

I situationer hvor man står over for sådanne udfordringer i livet, kan det være godt at have en rådgiver med stor medicinsk erfaring på området med på råd. Ved en sundhedssamtale kan man gå i dialog med en fagperson, som har mere tid end lægen til at støtte og vejlede i processen.

En sundhedsrådgiver kan give et ekstra perspektiv i forhold til lægen

Sundhedsrådgiveren vil træffe alle de vigtige beslutninger i samråd med ens læge. På den måde kan man gå ud fra lægens beslutninger, der er baserede på medicinsk viden, samtidig med, at forløbet hos terapeuten åbner op for en anden mere praktisk og følelsesmæssigt baseret vinkel. Udtrapning af medicin lykkes bedre, når man får god og kvalificeret støtte hele vejen i processen.