Sundhedsfremme

Jeg har som sundhedsterapeut og sygeplejerske mange års erfaring med sundhedsfremme i Herning og omegn. Jeg tager konsekvent udgangspunkt i, hvad der føles rigtigt og vigtigt for dig i din situation, samt hvad du har brug for af ændringer i din livsstil. Det er nemlig ofte små ændringer, der gør en stor forskel.

Jeg tilbyder sundhedssamtaler, hvor vi kan tale om om de nøjagtige ændringer du ønsker. Udover at få et overblik over kroppens sundhed, så gennemgår vi din sygdomshistorik for så at finde frem til et videre behandlingsforløb, der passer til dine behov.

Velkommen til sundhedsfremme i Herning – velkommen hos terapeut og sygeplejerske Erika Lorentsen.

Sundhedsfremme sammen med mig giver dig et alternativt perspektiv

Noget som jeg mener er vigtigt er, at der generelt er et fokus på sundhedsfremme og det gælder naturligvis også i Herning, som er byen jeg holder til. For noget af det vigtigste vi har det er sundheden og her kan man både tale om den mentale sundhed, men naturligvis også den fysiske sundhed, som også er meget vigtigt for enhver person.

Jeg er en del af sundhedsfremme Herning i kraft af, at jeg giver råd og inspirerer folk til, at de selv kan være med til at skabe en ændring. Dette gør jeg dog ikke på en måde, som kan virke irettesættende da jeg mener, at det er meget vigtigt, at man lærer på en måde, som er inspirerende og på en måde hvor man selv er primus motor for den ændring, som skal finde sted. Det vil sige, at jeg i min rådgivning og vejledning vedrørende sundhedsfremme altid er positiv og i højere grad anerkender end jeg irettesætter.

Sundhedsfremme Herning kan handle om sundhed og livsstil

Gennem mit årelange arbejde som sygeplejerske, har jeg mulighed for gennem samtaleterapi og måling af vigtige kropsfunktioner at finde de løsninger, der er nødvendige for at sikre dig optimal sundhed. Ønsker du større bevidsthed i din tilværelse med henblik på at tage større ansvar for dit liv, så vil jeg gerne byde dig velkommen hos terapeut og sygeplejerske Erika Lorentsen – familie-, parterapeut og psykoterapeut i Herning. Jeg tilbyder dig kvalificeret hjælp til at nå ind til de tanker, som stresser dig og bringer forstyrrende elementer i din tilværelse, og som får dig til at agere mod dit eget bedste.

Kontakt mig gerne for yderligere information om, hvordan jeg gennem mit projekt Fred med Familien kan hjælpe dig med at nå dine mål via sundhedsfremme i Herning.

Sundhedsfremme i Herning med terapeut Erika Lorentsen ved roret

”Det er ikke andres job at forstå mig – det er mit”.

Sundhedsfremme i Herning med terapeut Erika Lorentsen ved roret

”Det er ikke andres job at forstå mig – det er mit”.