Parterapi i Herning – Midtjylland

Er jeres ægteskab kørt af sporet, og ønsker I mere kærlighed og intimitet imellem jer? Overvejer I måske ligefrem skilsmisse, men synes det er en dårlig løsning pga. fælles børn? Så er tanketerapi det I har brug for, så I kan hente kærligheden tilbage i jeres parforhold:

“Intet kan koste dig et menneske, du elsker. Det eneste, der kan koste dig din partner er, hvis du tror på en tanke. Du er et med din partner, indtil du tror på den tanke, at han/hun bør se ud på en bestemt måde, bør give dig et eller andet, bør være noget andet, end det han/hun er. Det er på den måde du bliver skilt fra ham/hende. Det er lige præcis der du mister dit ægteskab.”

Citat af Byron Katie i bogen “Behøver jeg din kærlighed”

I vil få et redskab gennem parterapien, som I vedvarende kan arbejde med, når der opstår problemer i jeres parforhold. I vil opleve, at I både kan stå ved jer selv og være en god partner på samme tid. At det faktisk er en forudsætning for et godt forhold, at I kan være helt ærlige over for hinanden om jeres inderste tanker. I vil opdage, at I ønsker at give hinanden frihed til at leve det liv, som I begge behøver, og at I ikke mister noget af den grund.

Kom og få et helt nyt parforhold og oplev den glæde og frihed, det vil give jer begge. Bestil tid til parterapi hos tanke- og parterapeut Erika Lorentsen og få en bedre fremtid sammen. Vi holder til i Herning, og tilbyder derfor også parterapi til omkringliggende byer i Midtjylland – som Silkeborg, Viborg, Holstebro og Ringkøbing.

Har I problemer med jalousi – så læs her

 

Sådan fungerer parterapi

Det kan virke grænseoverskridende at pleje sit parforhold igennem terapi. Hos mig vil I dog opleve, at en session er ganske ufarlig. Parterapi fungerer helt konkret som et hjælpemiddel til de bjerge, I skal bestige i fremtiden. Disse hjælpemidler opnår I igennem en række terapeutiske samtaler, som er særligt fokuseret på at styrke jeres forhold.

Under samtalerne vil vi blandt andet berøre de problematikker, der har dannet grobund for uvenskab, såvel som vi taler om at styrke og vedligeholde de elementer i jeres parforhold, som I nyder og trives i. Ved hjælp af parterapi vil I få konkrete redskaber, der styrker jeres forhold og samtidig skubber jer til at udvikle relationen imellem jer.

Book online

Styrk familielivet og båndet imellem jer

I et parforhold er det ikke unormalt at gå igennem hårde perioder, hvor kærligheden virker fjern. Hvis man ikke forsøger at ændre på denne nedadgående kurve, kan det imidlertid have alvorlige konsekvenser. Ikke blot for jeres bånd, men ligeledes for den familie I har skabt. I et parforhold skal man både arbejde og samarbejde. Hvis der opstår ubalance i denne fordeling, er parterapi en god måde at bryde isen på.

Hos mig bliver I lukket ind i et rum, som er skærmet fra omverdenen, så I kan fokusere på dét, der er vigtigt. I en åben samtale skaber vi en tryg atmosfære, hvor I kan komme af med jeres frustrationer over skænderier eller manglende nærhed. Uanset hvilken situation I befinder jer i, har I mulighed for at udvikle jer – både hver for sig og sammen.

 

Parterapi i Midtjylland
– Herning, Silkeborg, Viborg, Holstebro & Ringkøbing

Fredmedfamilien er placeret centralt, i Herning i Midtjylland. Hvilket betyder vi også tilbyder parterapi i både Silkeborg, Viborg, Holstebro og Ringkøbing. Tag kontakt i dag hvis I overvejer parterapi i Midtjylland.

Du kan også læse mere om:

Hvad kan parterapi hjælpe med?

Parterapi er en investering for jer, for familien og for det fantastiske liv, der venter jer forude. Med et forløb hos mig vil I opnå uvurderlige resultater, der skaber efterklang i jeres daglige liv. I lærer at lytte til hinanden, at forstå hinanden såvel som at håndtere de problematikker, der af naturlighed opstår i tidens løb. Ønsker I at vide mere om et forløb hos mig, kan I kontakte mig uforpligtende allerede i dag.

 

Hvor og hvordan
På Dalgasgade 53 i Herning. Efter den indledende samtale er det oftes bedst med individuelle samtaler, og når I er klar til det, kan vi lave fællessamtaler.

Pris
En samtale koster 800 kr. og varer 1time.

Klippekort med 5 samtaler koster 3.500 kr

Klippekort med 10 samtaler koster 6.500 kr.

Klippekort med 12 samtaler koster 7.200 kr.

TILBUD: 15 samtaler koster 8.250 kr.*

Alle der køber klippekort får tilbudt gratis sundhedsrådgivning

Tidsbestilling
Kontakt mig på telefon 20 99 91 82 og hør nærmere eller skriv en mail til mig på erika@fredmedfamilien.dk

Betaling
På konto nr.: 5479 0001142353

Afbud
Altid som SMS/telefonopkald og senest dagen før m.m. det er akut sygdom. Udeblivelse uden afbud, betales som normal samtale.

Der er mulighed for tid om aftenen og i weekenderne uden at det koster mere. De individuelle samtaler kan foregå over telefonen, hvis det ønskes.

Bemærk at klippekort ikke refunderes

Start din udvikling med parterapi allerede i dag

Kontakt os for mere information om hvordan Fred med Familien kan hjælpe dig med at få et sundere og bedre forhold, på telefon +45 2099 9182 eller på mail erika@fredmedfamilien.dk.

Kontakt mig