Parterapi

Parterapi i Herning – Midtjylland

Er jeres ægteskab kørt af sporet, og ønsker I mere kærlighed og intimitet imellem jer? Overvejer I måske ligefrem skilsmisse, men synes det er en dårlig løsning pga. fælles børn? Så er tanketerapi det I har brug for, så I kan hente kærligheden tilbage i jeres parforhold:

“Intet kan koste dig et menneske, du elsker. Det eneste, der kan koste dig din partner er, hvis du tror på en tanke. Du er et med din partner, indtil du tror på den tanke, at han/hun bør se ud på en bestemt måde, bør give dig et eller andet, bør være noget andet, end det han/hun er. Det er på den måde du bliver skilt fra ham/hende. Det er lige præcis der du mister dit ægteskab.”

Citat af Byron Katie i bogen “Behøver jeg din kærlighed”

I vil få et redskab gennem parterapien, som I vedvarende kan arbejde med, når der opstår problemer i jeres parforhold. I vil opleve, at I både kan stå ved jer selv og være en god partner på samme tid. At det faktisk er en forudsætning for et godt forhold, at I kan være helt ærlige over for hinanden om jeres inderste tanker. I vil opdage, at I ønsker at give hinanden frihed til at leve det liv, som I begge behøver, og at I ikke mister noget af den grund.

Kom og få et helt nyt parforhold og oplev den glæde og frihed, det vil give jer begge. Bestil tid til parterapi hos tanke- og parterapeut Erika Lorentsen og få en bedre fremtid sammen. Vi holder til i Herning, og tilbyder derfor også parterapi til omkringliggende byer i Midtjylland – som Silkeborg, Viborg, Holstebro og Ringkøbing.

Har I problemer med jalousi – så læs her

 

Parterapi i Midtjylland
– Herning, Silkeborg, Viborg, Holstebro & Ringkøbing

Fredmedfamilien er placeret centralt, i Herning i Midtjylland. Hvilket betyder vi også tilbyder parterapi i både Silkeborg, Viborg, Holstebro og Ringkøbing. Tag kontakt i dag hvis I overvejer parterapi i Midtjylland.

Du kan også læse mere om:

Hvor og hvordan
På Dalgasgade 53 i Herning. Efter den indledende samtale er det oftes bedst med individuelle samtaler, og når I er klar til det, kan vi lave fællessamtaler.

Pris
En samtale koster 800 kr. og varer 1time.

Klippekort med 5 samtaler koster 3.500 kr

Klippekort med 10 samtaler koster 6.500 kr.

Klippekort med 12 samtaler koster 7.200 kr.

TILBUD: 15 samtaler koster 8.250 kr.*

Alle der køber klippekort får tilbudt gratis sundhedsrådgivning

Tidsbestilling
Kontakt mig på telefon 20 99 91 82 og hør nærmere eller skriv en mail til mig på erika@fredmedfamilien.dk

Betaling
På konto nr.: 5479 0001142353

Afbud
Altid som SMS/telefonopkald og senest dagen før m.m. det er akut sygdom. Udeblivelse uden afbud, betales som normal samtale.

Der er mulighed for tid om aftenen og i weekenderne uden at det koster mere. De individuelle samtaler kan foregå over telefonen, hvis det ønskes.

Bemærk at klippekort ikke refunderes

Start din udvikling med parterapi allerede i dag

Kontakt os for mere information om hvordan Fred med Familien kan hjælpe dig med at få et sundere og bedre forhold, på telefon +45 2099 9182 eller på mail el1626@me.com.

Kontakt mig