Tanketerapi er mere dybtgående end alm. samtale, da du bliver bevidst om de ubevidste tanker, som skaber afstand til andre og som stresser dig selv. Når du får den bevidsthed, kan der ske mere grundlæggende ændringer i dit liv.

Under sessionerne arbejder vi med de stressede tanker, som lige her og nu skaber mest smerte i dit liv. Vi arbejder med dine tætte relationer og de smertefulde tanker du har om dem. Det kan være tanker som: Min mor elsker mig ikke, jeg må afbryde kontakten til min far, min mand forstår mig ikke eller min søster har svigtet min tillid.

Efterhånden som du bliver fortrolig med spørgsmålene, kan jeg også støtte dig til, at arbejde med de fire spørgsmål og vende tanken om, på egen hånd.

Jeg skaber et rum af nærvær, som giver dig mulighed for at iagttage dig selv og de historier som kværner i dit hoved og udforske din egen sandhed. Jeg støtter dig til en større distance til dine stressede overbevisninger om dig selv og andre.

Du åbner dig for de svar, som kommer mere fra hjertet end fra din analyserende hjerne. Du vil blive overrasket over, at du ofte vil finde, at det modsatte af tanken ofte er mere sandt, når du giver dig tid til at kigge nærmere efter. Du får mere klarhed og bliver mere generøs og livsglad af at iagttage, hvad dine stressede tanker gør ved dig.

Min gode kollega Ernest Holm Svendsen har lavet nogle podcasts på engelsk om metoden vi arbejder ud fra, du kan lytte til dem på hans hjemmeside: Podcasts

Få en uforpligtende snak

Hvor
På Dalgasgade 53 i Herning, eller over telefon. Jeg kan ringe op.

Hvornår
Jeg kan på alle tidspunkter, hvis jeg har et hul i min kalender. Dvs. at der også er mulighed for tid om aftenen og i weekenderne.

Pris
En samtale koster 800 kr. og varer 1 time.

Du kan købe klippekort, hvor du får 5 samtaler for 3.500 kr, 10 samtaler for 6.500 kr og 12 samtaler for 7.200 kr. Et klippekort kan bruges i 5 år efter købet.

Alle der køber klippekort får tilbudt gratis sundhedsrådgivning

Tidsbestilling
Ring på 20 99 91 82 og hør nærmere eller skriv en mail til: erika@fredmedfamilien.dk

Betaling
På konto nr.: 5479 0001142353

Afbud
Altid som SMS/telefonopkald og senest dagen før, m.m. det er akut sygdom. Udeblivelse uden afbud, betales som normal samtale.

Bemærk at klippekort ikke refunderes, selv om alle klip ikke bruges

Kom igang med psykoterapi allerede i dag

Kontakt os for mere information om hvordan Fred med Familien kan hjælpe dig med at få et sundere og bedre liv gennem psykoterapi i Herning, på telefon +45 2099 9182 eller på mail erika@fredmedfamilien.dk.

Kontakt mig

Nyhed! Helpline

Hjælp til dig, som pludselig har et problem her og nu, du har brug for hjælp til. Det kan være du skal til en ansættelsessamtale og modet helt svigter dig. Måske er du uvenner med kæresten og meget vred, og du ønsker ikke gøre noget overilet og vil gerne handle i klarhed. Måske er der opstået sygdom i din familie.

Prøv at ringe/sende en sms til mig, og jeg vil så hurtigt jeg kan, finde tid til at snakke med dig over telefonen. Jeg ringer dig gerne op. Du kan kontakt mig på tlf.  +45 20 99 91 82.

Den metode jeg bruger kan fint anvendes over telefonen. For nogen er det faktisk nemmere, at gå ind i undersøgelsen over telefonen.

Prisen er 350 kr. for hver påbegyndt halve times tanketerapi over telefonen.

Vi kan også aftale, at du køber flere sessioner over telefon med rabat. 6 sessioner af 1 time koster 3200 kr. Her sker betalingen af alle sessioner straks vi har lavet en aftale om det.

Betaling ved at overføre pengene til Nykredit Bank: 5479 0001142353