Hjælp til livsstilsændring

Der kan være mange grunde til, at du ønsker en ændring af din livsstil. Måske har du problemer med sygdomme, måske ønsker du mere overskud og energi i hverdagen, eller måske ønsker du at gå ned i vægt. Uanset årsagen, er du allerede nået langt ved at undersøge mulighederne for at skabe en ændring. Du har taget første skridt mod dit mål. Seriøs viden gør det nemmere at ændre livsstil, ofte er det en fordel at gøre det gradvist – ét skridt ad gangen. Derfor er det klogt at have hjælp løbende fra en sundhedsrådgiver.

Ét skridt ad gangen

Der er ikke to mennesker, der er ens. Derfor lægger jeg stor vægt på, at du får hjælp, der er tilpasset efter dig og dine behov. Du er dig, og ingen andre. Så mit fokus ligger på dig, som en unik person. Vi finder ind til kernen af dine gener, og sammen baner vi os vej mod dit endelige mål et enkelt skridt ad gangen. Det er op til dig, hvor meget vi skal tage hånd om ved hvert skridt, så vejen mod en sundere livsstil foregår i et tempo, der passer lige netop til dig. En livsstilsændring kan for mange være en svær opgave, men udbyttet er stort. Det giver et større overskud og styrke til at klare hverdagens udfordringer.

I trygge hænder

Mit arbejde som sygeplejerske har givet mig en stor viden og erfaring i forhold til sygdomme, og behandling heraf. Jeg har i over 35 år haft en dyb passion for sund livsstil og kost. Jeg prøver alt af på mig selv, så derfor har jeg en meget brugbar viden om sundhed. Desuden har jeg stor erfaring omkring sikker udtrapning af medicin.