At anbefale Erika som The Work facillitator er mit vidnesbyrd om, hvordan Erika var nærværende og tilstede for mig i processen.

Erikas styrke er hendes evne til at forblive in The Work. Der er ingen svinkeærinder. Der er masser af fokus og bliven i processen.

Hendes nærvær har betydet ændringer i og for mig.

Jeg måtte bevægede mig igennem mine stressede overbevisninger for at opdage, at jeg ofte havde afsæt i andres anliggender.

Jeg måtte rette fokus på mine tanker, mærke hvad de gjorde ved mig. Mærke mine overbevisninger og følelser, som knyttede mig til stressede tanker.

Mærke det som var sandt for mig.

Det var på ingen måder en nem rejse. Smertefuld, angstfyldt, forvandlede og forløsende, men også en hjertevarm og kærlig rejse.

Gennem processen har jeg været total opgivende, smerten var store, og jeg var i fuldkommet kaos – i ingenmandsland. Jeg levede nogle gange fra session til session, det var alt, jeg kunne overskue.

Erika har gennem forløbet støttet mig i, at, det jeg gennemgik, var en del af processen. Så når jeg overvejede at afslutte noget, bad Erika mig lige vente lidt. Hvilket var godt og klogt, for det var ikke livssituationerne, som skulle afsluttes, det var mine tilknytninger til overbevisningerne, der skulle afsluttes.

Det har været en stærkt forløsende oplevelse. For det første at blive bevidst om mine anliggender. Dernæst Guds anliggender … oh my god… hvilken frihed. Og til sidst at indse, at jeg ofte var i andres anliggender, begribe at jeg har mine anliggender, Gud har sine, og du har dine.

Jeg har følt mig mødt og set af Erika, både for mine lyse og mørke kvaliteter. Der er plads til hele mig, og dermed lærer jeg at være hele mig.

Jeg har flere gange under og efter sessionen oplevet en følelse af overgivelse. Jeg lod mig tryg føre ind i the Work. Lod Erika klaret forløbet. Jeg skulle bare svare på spørgsmålene, og så forløstes tankerne.

I afslutningen af sessionerne minder Erika mig om, at: ”DU HAR GJORT THE WORK NU”, så jeg kunne holde fri og lade det arbejde videre af sig selv. Det var en god påmindelse, og efterhånden begyndte jeg at kalkulere med denne frihed, når jeg planlage en session i min kalender.

Jeg føler mig velsignet af livet. Livet guidede mig vej til Erika. Fleksibiliteten i at kunne Skype er stor. Jeg bor på Lolland, Erika i Herning. Et fysisk forløb havde været umuligt, Skype gjorde det muligt.

I dag – 4 uger efter min sidste session – er jeg ved at integrere og leve med og i den fred, som er i mig.

Det er svært at udtrykke med ord, hvad forløbet har betydet for mig, men jeg skal forsøge: Selvaccept, selvværd, tillid til livet, lyst til livet og lyst til glæden.

De kærligste hilsner fra Anne-Marie